Svar på kommentar

Hello folks.

Jag fick en kommentar på inlägget Dag 8 - mitt favoritklädesplagg just nu, och jag tänkte att jag kunde väl svara på den...
Ni ska inte tro att jag är en sån person som har lågt självförtroende att jag måste försvara mig och svara på alla elaka (inte för att den här var så farlig, men) kommentarer jag får, men tänkte att det här kunde vara lite bra att veta.

Kommentar:

Okej, jag vet inte varför bilden blev så liten men det står i alla fall "Du vet att du inte måste skriva "LOTTA VIK" efter VARJE inlägg, det är ju bara DU som bloggar, eller? :)"

Mitt svar:
Jo förut tänkte jag också att det kanske var lite onödigt, det var därför jag inte hade mitt namn i slutet av inlägget när jag började blogga. Men sen testade jag lite, och jag tycker det blir lite mer personligt, och lite proffsigare. Det var fint helt enkelt. Alla behöver inte gilla det men det är min blogg och om jag bloggar på ett annat sätt än det JAG vill blir det inte lika roligt för mig, och då blir det inte lika roliga inlägg för er. Långsökt men sant :)



Kommentarer
Postat av: Hej

det var inget illa ment, jag bara undrade :(

2012-05-06 @ 19:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0