Träningen

Rubriktorka!!
Chao (vilket betyder "hej" på vietnamesiska, eller om det heter vietnamiska)!

Träningen idag gick ganska bra.
Vi började med att värma upp och stretcha tillsammans med RM2. Sen delade vi upp oss i två grupper, de blandade RM1 och RM2. Den ena gruppen fick vara på stationer och tumbling och den andra på hopp, jag började på hopp.
Vi övade på varven till våruppvisningen, på strömmen och så. Det gick bättre än det brukar gå på trampett! Jag spikade inte precis volterna men när jag kör pikerad så brukar jag alltid få för lite fart, nu fick jag snarare för mycket, haha... Jag fick också köra streckvolt, wey! Det brukar jag nästan aldrig få göra. Det gick väl helt okej i alla fall. Jag kanske får köra det på uppvisningen :D
Sen bytte vi till stationer och tumbling, på tumblingen övade jag på min rondatflickis. Det gick mycket bättre förra träningen faktiskt... Den är fortfarande sjukt mycket bättre än förut, men idag var den lite för hög igen. På uppvisningen får jag köra mitt allra, allra bästa helt enkelt!

Sen vill jag bara påminna än en gång om våruppvisningen. På söndag kl. 13:00 eller 16:00 i A-hallen i Fyrishov är alla supervälkomna att komma och kolla! Jag vet inte exakt vad det kostar, men under 50:- är jag 99% på.


Gammal bild. Eller inte så gammal förresten. Den är tagen i februari förra året. Tänk vad mycket som förändras på ett år...

Ni får ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tror det kostade 100 kr om man var över 18 eller 15.

2012-04-21 @ 12:40:50
URL: http://photographsbycarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0