Ingen forsränning...



Varför kan ni läsa här, i ett inlägg som Moa skrev. Haha, det är lugnt Moa...♥

I alla fall, min dag började med att jag gick upp vid typ kvart i åtta? Så åt jag lite frukost och duschade.
Sen stod jag i typ tusen år och valde kläder jag skulle ha. Det slutade med ett par svarta jeans med lite nitar och linnet jag har på headern. Så sminkade jag mig, fixade håret och sådär...
Sen gick jag ut till bussen. Jag missade den såklart haha... Men det gick en buss tio minuter senare, så då tänkte jag att jag kunde ta den istället. Typ en minut innan bussen ska komma ringer Moa och säger att hon vaknade precis då. Sömntuta (tut tut! Bara Moa fattar)!

Så då hade jag inte så mycket att göra, typ alla jag känner skulle gå på forsränningen så jag skulle lätt kunnat hitta någon att gå med, men kanske inte 20 minuter innan... Haha. Så istället satte jag mig och tittade på film med brorsan och mamma.

Nu sitter jag och bloggar, och snart ska några av mammas kompisar komma och äta sillunch, man ba euw? Ser ju så sjukt äckligt ut att jag spyr typ... Men en av hennes kompisar har i alla fall en jättesöt hund, aww!

Hoppas ni får en bättre valborg än jag haha.

XoXo



Valborg?

Vad ska alla göra på valborg då? Själv ska jag inte göra så mycket, ska typ 'fira' med familjen, forever alone... Nejmen, på morgonen ska jag och Moa gå och kolla på forsränningen, den börjar klockan 10 om det var nån som inte visste... Men i alla fall, vi köper väl lite gottiis, sockervadd, brända mandlar eller nåt sånt, nomnom :D Sen kanske vi träffar lite annat trevligt folk, typ alla jag känner ska dit så chansen är ju ganska stor.

Sen på kvällen tänker mamma tvinga med mig till nån majbrasa, usch. Jag gillar inte 'gemensamma' majbrasor eller vad man nu ska säga, om man är tvungen att ha en kan man ha en med familjen/släkten/vännerna tycker jag. Men jag får väl se hur jag gör...

En bild från forsränningen 2010!


Ser ni btw jordgubben som han längst bak försöker fånga? ;) Den är på han i mittens mössa...



Video: Gymnastikträning 29/4-12





Träningen

Åh, brist på bra rubriker...

Precis kommit hem från träningen. Först värmde vi upp lite och så, när vi körde längor lärde jag mig hjulning flickis (själv) på friståendegolvet, yey! Inte så jättefin men första steget är väl att våga?
Att träna fristående gick bra, tycker jag i alla fall. Jag ska få vara med i tävlingslaget i fristående fick jag veta också! Wey :D
Sen gick vi upp och körde tumbling och stationer, på tumbling övar vi på frivolt öppna hjulning inför tävlingen, det gick inte så bra... Men en station var fjong-iväg och det gick bra i alla fall. Där körde jag frivolt öppna rondat flickis!

Ska lägga upp en video från träningen sen också, ska bara redigera den först.

Förlåt för tråkigt inlägg utan bild, men video kommer som sagt inom kort.

Puss!


Lillabloggen

Tror nog att de flesta har sett dessa videos men ni som inte har måste verkligen se dem, HAHA!

LOL JAG DÖR! :')







Morning

Guten Morgen!

Just nu ligger jag i sängen och tar bilder med webcamen haha. Snart ska jag ta bussen till träningen också. Fast jag kanske ska klä på mig först...

Helt osminkad eller fixad, bjuder!




See ya'



FRÅGESTUND!

¡Hola!

Jag tänkte att med så många nya läsare kunde jag sätta igång en frågestund! Lite frågor borde jag väl få ändå? Ni får fråga vad ni vill, men alltför privata frågor (var bor du, vad är ditt mobilnummer, vilken skola går du på osv.) svarar jag inte på. Men annars: fråga på!




Ni som är tillräckligt snälla att skicka en kommentar får också en länkning till er blogg, om ni har någon!
Puss


Såhär ser mitt hår ut ostylat


Utan vax, hårspray eller någonting ser det ut just like this.



Videos: gymnastik

Igår lärde Moa mig att ladda upp videos, hehe... Tack för hjälpen! I alla fall, jag tänkte lägga upp två videos på när jag tränar lite gymnnastik.

I den första (säger man i den första eller på den första?) videon hade jag precis lärt mig rondatflickis utan pass, så den ser inte så väldigt vacker ut... Och i den andra hade jag precis lärt mig flickis och salto på studsmatta, de är inte heller helt peferkta i filmen om man säger så. Men jag hoppas ni gillar't ändå?







Såspäron

Chacha!

Sitter precis och äter päron. Intresseklubben antecknar, right?


Lite måste man bjuda på sig själv...

Så kom jag att tänka på Malvinstudios, och deras videos om såspäron... Jag skrattar högt varje gång jag ser deras videos haha, de är sjukt roliga!
Ni måste verkligen kolla in dessa två videos, och även deras andra. LOL, man måste bara älska dem.





HAHAHA, puss!



Dag 6 - en person jag önskar var vid liv

Jag förstår inte precis vad som menas med "mina drömmar" (som skulle vara på dag 5) så jag hoppar den och börjar direkt på dag 6. Och om det är det jag tror så skulle det bli ett väldigt långt inlägg...


Jag har faktiskt aldrig varit på en begravning, tro det eller ej... Fast min släkt är i och för sig inte så stor. Men ingen i min släkt har dött medan jag har levt faktiskt, förutom när jag var kanske ett eller två år gammal, eller möjligen någon väldigt avlägsen släkting.

Men om jag måste säga någon, så säger jag min katts kattungar. Det var så himla sorgligt... Det var hennes andra kull, de var fyra stycken. De diade inte, och redan andra dagen så dog en unge. Vi försökte mata dem med nappflaska men det gick inte, och vår katt lät dem inte dia. Fråga nte mig varför, men det kan bli så ibland med katter tydligen. En av dem överlevde kanske tre dagar, men sen dog den också. Detta kanske låter töntigt, men det var så himla hemskt, de var så små och oskyldiga helt enkelt. Usch :(
R.I.P ♥

P.s. Jag vet att man skulle välja en person, men ja...



American pancakes


Jag tog några fina bilder med min kamera, men överföringssladden är spårlöst förvunnen, så ni får en bild som Moa tog lite snabbt med sin mobil innan vi skulle äta. Hoppas det är OK att jag använder den Moa? Som tack får du en länkning till din fotoblogg; ni kan checka in den HÄR!


Recept på amerikanska pannkakor ca 6 st

Du behöver
    ♥ 2,5 dl vetemjöl
    ♥ 2 tsk bakpulver
    ♥ 0,5 tsk salt
    ♥ 2 msk socker
    ♥ 1 st ägg
    ♥ 2,5 dl mjölk
    ♥ 2 msk smör

Gör så här
   
1. Blanda alla torra ingridienser i en bunke.
    2. Smält smöret (om du inte använder flytade) i stekpanna eller i micro.
    3. Blanda ägget, mjölken och smöret i en annan bunke. Vispa/rör dock inte för
        mycket, bara precis så mycket att det inte blir några klumpar.
    4. Blanda de torra ingridienserna med smörblandningen.
    5. Stek till ungefär 10 cm stora kakor. Tänk på att inte ha för hög värme då du
        steker dem då de annars bara blir stekta på utsidan och fortfarande är kletiga
        innuti.
    6. Servera med grädde, bär, sirap (lönnsirap är mest amerikanskt) eller något
        annat du tycker är gott.
    7. Njut! ^^

Källa: http://www.tasteline.com/recept/amerikanska_pannkakor_som_pa_hotell

Hope you like it, puss



Gomorron

Godermorgon i denna sal!

Jag och Moa har precis gått upp. Igår såg vi på både Scream och en komedi som hette I don't know how she does it, vi skrek ganska mycket till Scream haha... Vi var vakna ganska länge, vi kanske somnade vid fyra, men inte jättesent då. Nu har vi precis googlat upp ett recept på amerikanska pannkakor och ska snart gå till Tjorren (kiosken) och köpa sirap, nomnomnom...

Har ni btw märkt att det är jättevarmt ute? Man kan typ gå i shorts! Jag och Moa ska sitta ute och äta, härligt härligt :D


Bild från senaste gången vi gjorde amerikanska pannkakor :3 Ska jag btw slänga in ett recept sen?

Vi ses senare, kram





Rosettflikkorna

Hello alla hotties!

Har ganska nyligen kommit hem från träningen. Vi tränade inför tävlingen som är nån gång i början av juni. Vi fick också veta att det bara är 20 pers som kommer att få vara med och tävla, och vi är 26 i truppen, hoppas verkligen att jag får vara med... Annars kommer jag i alla fall vara med och titta och heja på när de tävlar, måste peppa dem ju! Men självklart ska jag göra mitt bästa för att få vara med!



Nu till rubriken!
Jag lovade Moa och Carro att om jag någon gång blev länkad av en stor bloggare/bloggerska så skulle jag länka till deras blogg också. Så här har ni länken!


HTTP://ROSETTFLIKKORNA.WORDPRESS.COM/

HTTP://ROSETTFLIKKORNA.WORDPRESS.COM/

HTTP://ROSETTFLIKKORNA.WORDPRESS.COM/


Moa och Carro (även kallade mina BFFs!♥) bloggar om det mesta. Skolan, träningar, shopping, mode, lägger upp videos och mycket bilder, mm. Moa gör ibland även sjukt coola sminkningar! Begåvad och grejer! Så kolla in deras blogg vetja :D
Men just nu så är faktiskt hälften av alla rosettflikkorna hemma hos mig, Moa, den lilla prutten... Så jag ska nog sluta nu och vara lite social haha. Vi ska snart se på Scream och någon komedi, och kanske också baka lite cupcakes, wiie! Så vi ses imorgon sötnosar, puss!



LÄNKAD AV KISSIE!! ♥



HERREGUD, jag och min lilla blogg blev kl. 13:10 idag länkade av Sveriges STÖRSTA BLOGGERSKA, ALEXANDRA NILSSON, även kallad Kissie!! Här ser ni inlägget hon skrev om mig.

Ni fattar inte hur sjukt glad jag är! Jag älskar ju hennes blogg och självklart vill jag ju då att hon ska uppmärksamma just mig! Det är typ en dröm som gått i uppfyllelse!

TACK ALEXANDRA!! ♥


Okej, nu har läsarantalet flugit högt (som ni förstår) så jag tänkte att med så många nya läsare kunde jag presentera mig igen!

Jag heter Lotta och fyller tretton i år. Jag gillar djur, att fota, träna gymnastik, hänga med vänner, shoppa, måla naglarna, mode, spela piano (dock tänker jag sluta ta lektioner, men jag fortsätter hemma) och mycket mer!
Hmm, lite mer detaljerat kanske?..
Jag har två katter, en kanin och fiskar, och när jag är hos min pappa har vi en hund också. Jag tränar gymnastik två gånger i veckan i bästa truppen RM1 ♥ En tretimmarsträning och en fyratimmars.
Okej, jag kom inte på några fler detaljer men det är lugnt va? ;) Kort sagt så kommer jag skriva om mitt liv!

Följ mig på:
Dayviews: M1N1CH3Y
Instagram: l8vik
Vill helst inte acceptera så många jag inte känner på Facebook, men jag kanske lägger till dig, vem vet?
Och såklart, följ bloggen!

Ehm, vet inte om det finns något mer jag vill säga just nu, och det hinner jag nog ändå inte, ska snart iväg på träning. Men som sagt, läs bloggen så får du veta mer.


PUSS!



Dag 4 - trailer på en film som jag vill se



LOL, jag har fortfarande inte lärt mig att lägga upp videos på blogg.se trots att Moa har förklarat och jag har googlat på det jättemycket... Så ni får en länk till ett inlägg som Moa skrev, i inlägget finns en trailer, vi vill båda se denna film! Inlägget hittar ni >>HÄR<<. Filmen heter One missed call. Jag har sett One missed call 2, men inte ettan haha... Men imorgon ska Moa sova över hos mig och då ska vi se den, wii, kommer bli läskigt men älskar skräckisar :D ♥

Pok





Nån gång måste man väl få träffa Kissie..?♥

Idag var det en jobbig och seg dag i skolan. Nästan alla var lite nedatämda, arga eller ledsna pga. att några killar i vår klass hade filmat tjejerna när de bytte om. De hade tydligen satt in en mobilkamera, och jag har ingen aning om de tänkte lägga upp filmen på nån hemsida eller 'bara' kolla på den, men sjukt i alla fall. Så jävla stört. Visst, gå och glo på tjejernas tröjor för att få se en skymt av lite tuttar, men man sätter fan inte in en kamera i omklädningsrummet, det är att gå för långt.
Förlåt, jag var tvungen att avreagera mig...

Efter skolan följde Moa i alla fall med mig hem. Vi åt lite mellis, och sedan gick vi till min gamla skola. Men innan vi gick dit började jag och Moa på vår lista på 99 saker vi måste göra innan vi dör (eller blir för gamla för att orka).
Ni vet ju att Alexandra (Kissie) är min idol, och Moa gillar henne också, så en punkt vi hade var att träffa henne ♥ Vad tror ni? Nån gång måste vi väl ändå kunna träffa henne?





Puss!


Dag 3 - 5 sanningar om dig själv

  1. Jag gillar inte den skola jag går på nu, den är töntig.
  2. Jag ser way to much skräckfilmer och har gjort det sen jag var åtta (?).
  3. Kissie är min idol ♥
  4. Jag kan inte leva utan mina vänner.
  5. Jag är sjukt dålig på att göra mina läxor, eheh...



Rödtott :')

Hello everybody!

Jao. Jag är ett redhead nu! Bilderna gör inte färgen rättvisa, den ena har en effekt på sig, och den andra är en dålig webcambild. Nånstans därimellan kan ni tänka er :)





Puss



Dag 2 - parfym som jag använder



Just nu använder jag parfymen "Have fun" från La Rive. Den är typ Sveriges billigaste parfym (39 eller 49 kr tror jag) och den luktar jättegott, typ blommigt, lite godisaktigt... Svårt att beskriva men det luktar gott i alla fall. Den finns att köpa på H&M.



Tisdag

Sho!

Idag hade vi en kort dag i skolan. På morgonen hade vi extra slöjd, sen två 40-minuterspass med engelska och matte och sedan hade vi slöjd igen, vi slutade 13:40... Chill dag asså!

Efter skolan tog jag och Moa bussen till stan, vi tänkte fika på Café Eggmund (Café Linné hörnan, fråga inte om våra konstiga namn på saker) men jag hade inte tillräckligt med pengar, hehe... Så vi tog en glass och satte oss i solen istället :)

Sen gick vi runt i olika affärer, mest var vi på Omars place (Skopunkten) och jag hittade ett par superfina skor med kilklack som jag måste ha! De kostade 300 kr tror jag. Vi delade också på en Powerking, vi blev heelt speedade, sprang in på Monki och Gina och dansade, HAHA, men vi hade ju kul? Tycker verkligen synd om allvarliga personer...
Jag köpte också min färgning! Hittade en fin röd färg från Schwarzkopf. Så imorgon när jag vaknar vaknar jag som ett redhead!

Bilder från dagen!










Det är hattar från barnavdelningen så ni vet, så att ni inte tror att vi är konstiga eller så...


När jag hade 8centimetersklackar blev jag äntligen lika lång som Moa :D


MÅSTE HA!




Fel färg...

Här är man värsta taggad för att färga håret ikväll, och sen så märker man att ens mamma har köpt fel färg... Då har jag lärt mig att man inte ska skicka sin mamma för att köpa något haha... Jag vill ju ha en illröd (fast lite mörkare) färgning men hon kommer hem med en kastanjebrun toning, haha. För er som inte vet är alltså färgning permanent medan en toning tvättas ur.
Jaja, imorgon ska jag och Moa ändå till stan så då köper jag en ny :3

Syns kanske inte bäst på webcambilden men färgen kommer faktiskt fram rätt så bra ändå... Men iaf, den är väl ändå inte röd? ;)




Puss


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Genom att publicera detta inlägg vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.



Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


Dag 1 - en bild på mig och fem saker jag gillar



♥ Djur

♥ Gymnastik

♥ Bio

♥ Sommar

♥ Sjunga






30 dagar

Dag 1 – En bild på mig och fem saker jag gillar.
Dag 2 – Parfym som jag använder.
Dag 3 – 5 sanningar om dig själv.
Dag 4 – Trailer på en film som jag vill se.
Dag 5 – Mina drömmar.
Dag 6 – En person jag önskar var vid liv.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.
Dag 8 – Ditt favoritklädesplagg just nu.
Dag 9 – Bloggar och hemsidor jag besöker ofta.
Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.
Dag 11 – Bilder på ditt rum.
Dag 12 – En favoritlåt.
Dag 13 – I din handväska.
Dag 14 – Dina rädslor.
Dag 15 – En gammal bild av dig.
Dag 16 – En favorit film.
Dag 17 – Varför startade du din blogg.
Dag 18 – En bild som gör dig glad.
Dag 19 – Drömjobb.
Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 21 – Något pinsamt du gjort.
Dag 22 – Tre plagg du ofta bär.
Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.
Dag 24 – Vad ska du göra 2012.
Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.
Dag 26 – Bilder på dina husdjur.
Dag 27 – Dina mål detta år.
Dag 28 – Ett ögonblick.
Dag 29 – En bild på en person du saknar.
Dag 30 – 3 saker du gjorde sommaren 2011

Börjar imorgon.


Testar

Hej på er :)

Det här är bara ett testinlägg. Jag ska försöka med ett tidsinställt inlägg ;)

Puss


FUUUU-känslan som uppstår...

...när man inser att någon har köpt ens skor :(

LYCKLIG CHEY! ♥



Jag ska få dessa skooor! Eller jag ska köpa dem, fyndade dem för bara 90 kr! LYCKLIG CHEYY! ♥

Kyyyss!


Glitter och glamour

...fast kanske inte så mycket gamour om man tänker efter... Jag ligger här i träningsbyxor och T-shirt och käkar Tofifee (och är så lat att jag inte orkar gå till kartongen med Tofifee som ligger i vardagsrummet och kolla om det stavas Tofifee, eller om det kanske stavas Toffifee?), tjockiiis. Glittrigt är det dock, håller på att leta fram julgransglitter som jag kan ha på våruppvisningen imorgon. Längtaaar!
Förresten så sa Carro till mig att det kostade 100:- att komma in. Ofta? Det brukar kosta runt 40:-! Men om ni ska komma så ta med en hundring för säkerhets skull, haha.

Btw. Vad ska jag ha för frisyr imorgon? Vad är schlager? Jag tror att det antingen blir en hög, rufsig tofs och tuperad lugg eller två höga, rufsiga tofsar, just nu tror jag mer på en tofs. Men har ni några andra förslag? Håret för inte hänga i ögonen och det får inte vara lätt att sätta händerna på det. Om ni har något, så skriv jättegärna!

Bjuder på den suddiga bilden...


Ciao!


Träningen

Rubriktorka!!
Chao (vilket betyder "hej" på vietnamesiska, eller om det heter vietnamiska)!

Träningen idag gick ganska bra.
Vi började med att värma upp och stretcha tillsammans med RM2. Sen delade vi upp oss i två grupper, de blandade RM1 och RM2. Den ena gruppen fick vara på stationer och tumbling och den andra på hopp, jag började på hopp.
Vi övade på varven till våruppvisningen, på strömmen och så. Det gick bättre än det brukar gå på trampett! Jag spikade inte precis volterna men när jag kör pikerad så brukar jag alltid få för lite fart, nu fick jag snarare för mycket, haha... Jag fick också köra streckvolt, wey! Det brukar jag nästan aldrig få göra. Det gick väl helt okej i alla fall. Jag kanske får köra det på uppvisningen :D
Sen bytte vi till stationer och tumbling, på tumblingen övade jag på min rondatflickis. Det gick mycket bättre förra träningen faktiskt... Den är fortfarande sjukt mycket bättre än förut, men idag var den lite för hög igen. På uppvisningen får jag köra mitt allra, allra bästa helt enkelt!

Sen vill jag bara påminna än en gång om våruppvisningen. På söndag kl. 13:00 eller 16:00 i A-hallen i Fyrishov är alla supervälkomna att komma och kolla! Jag vet inte exakt vad det kostar, men under 50:- är jag 99% på.


Gammal bild. Eller inte så gammal förresten. Den är tagen i februari förra året. Tänk vad mycket som förändras på ett år...

Ni får ha det bäst!


Från H&M

Igår när vi var och spåg Hunger games gick vi ju först och shoppade lite. Jag och Erika shoppade lite till våruppvisningen. Temat på denna våruppvisning (som btw är på söndag, första föreställningen börjar 13:00 och andra 16:00!) är Schlager, och vi ska ha svarta, gula och guldiga/silvriga kläder på oss. Eftersom varken jag eller Erika hade något gult så köpte vi båda varsitt gult linne :)
Bilden tog jag med webcameran, så jag var tvungen att redigera den lite (slarvigt hehe, ledsen för det) för att den rätta färgen skulle komma fram. Ändå syns den inte riktigt... Det är alltså den övre delen av linnet som är redigerad. Färgen är i alla fall ganska så ljust gul, men ändå en stark färg, typ en blandning mellan den övre och den undre. Måste ni absolut se färgen finns linnet säkert att se på H&Ms hemsida ;)


H&M, 49:50


Puss på er!


Friday

Helloo.

Jag hade tänkt skriva värsta detaljerat om dagen, men det orkar jag faktiskt inte och det är ändå bara tråkigt att läsa sånt. Så jag kan bara säga att idag såg jag något av det äckligaste jag sett i mitt liv... Vi var på Uppsala reningsverk (bajsverk) med klassen, och det stank så att jag höll på att svimma (bokstavligt talat), plus att vi var tvungna att gå ut till pooler med massa bajs, och det bubblade. Fy faan vad äckligt säger jag bara, om ni ska till ett sånt med klassen eller så någon gång är mitt tips att SKOLKA! Kommer inte kunna dricka vatten längre nu när jag vet hur det har sett ut...

Nej men nu äcklar jag bara mig själv, så jag tänker avsluta det här inlägget nu. Men ni får ett till inlägg snart.

XoXo


Hunger games



För drygt en halvtimme sen kom jag hem från bion, jag var och såg Hunger games med bästa tjejerna; Moa, Carro, Erika, Maria och Alva!
Kan ju bara säga en sak, och det är att den var BÄST! Det är en jättespännande men också ganska sorglig film, men man hinner inte precis snyfta länge innan man blir sjukt rädd igen, haha. På ett ställe skrek jag och Moa (och säkert de andra också, men det tänkte jag inte på haha..) och höll på att krossa varandras armar som vi satt och höll i haha! Efter det darrade jag hela filmen... Det var inte så att jag blev rädd på det sättet som jag får mardrömmar av (vilket jag ändå sällan får av filmer men ändå), utan det var mer på det där BU!-sättet, om ni fattar vad jag menar haha. Men den var som sagt bäst! Önskar egentligen att jag hade läst böckerna innan, men jag skulle få låna den första av Moa efter att hon hade läst ut den, men hon hann inte läsa ut den innan bion. Jag ska i alla fall lugnt köpa böckerna också. Men filmen var i alla fall bäst, vilket jagg sagt typ tusen (okej, tre men ändå) gånger nu, men.. ;)

Innan filmen så var jag ju först i skolan, och sen var det tänkt att jag skulle hem till Moa direkt efter så att jag, hon och Carro kunde ta bussen till stan tillsammans, men jag var tvungen att åka hem och hämta pengar eftersom att jag och Erika skulle shoppa lite till våruppvisningen, som förresten är på söndag! Ni får gärna komma och titta, det är i A-hallen på Fyrishov i Uppsala, jag tror att det börjar halv ett men jag är inte helt 100%.
I alla fall, sen åkte jag ner till stan och mötte upp alla tjejerna, och så gick vi ett tag och shoppade. Sen drog vi till Max och åt lite, och sen gick vi direkt till bion. Jag och Moa delade på en Hollywood (stor popcorn + två stora läsker), mm ;) Fast inte ens hälften av popcornen blev uppätna eftersom att vi var så inne i filmen haha. Plus att jag blev sjukt kissnödig efter typ en halvtimme av filmen, så jag kunde inte dricka så mycket Cola haha...

Så det är kort sagt en sjukt bra film som borde ses av ALLA!

Förresten, ni märker att jag är ganska speedad va? Jag blir så när jag sett en riktigt bra film, hehe...

Pussar och kramar!


Detta väcker ju cravings...

Gud vad jag vill ha ett par puumps!
Har kollat runt på några hemsidor, det väcker ju riktiga vill ha-känslor... Och Jeffrey Campbell gör ju så sjukt snygga skor!
Och när man så sjukt gärna vill ha ett par klackar så är ju nackdelen att man inte får ha höga klackar för sin mamma... FML! Sen gör det inte precis saken lättare att mycket är så sjukt dyrt också...

Nej men nu ska jag inte sitta här och klaga, ni får se lite snygga skor istället. Ledsen för att många bilder blir så små, men de jag kopierade från hemsidorna blev bilderna antingen såhär små eller jättestora och ni kan ju ändå se dem själva på hemsidan om ni vill.


"Shanice" - Nelly Shoes (nelly.com), 399 sek


"Nevada" - Zigi (nelly.com), 1849 sek


"Lesley" - Sugarfree Shoes (nelly.com), 449 sek


"Forget Your Boyfriend" - Nelly Trend (nelly.com), 599 sek


"Dorothy" - Sugarfree Shoes (nelly.com), 399 sek


"Millicent" - Nelly Shoes (nelly.com), 349 sek


"Cit" - Nelly Shoes (nelly.com), 349 sek


"Aina" - Nelly White Label (nelly.com), 899 sek


hm.com, 599 sek


hm.com, 399 sek


hm.com, 399 sek


hm.com, 199 sek


"Lorissa1" - Sam Edelman (brandos.se), 1899 sek


"Angie" - Lola Ramona (brandos.se), 1199 sek


Blink (brandos.se), 449 sek



"Popsicle Wrapped Heel" - Ruthie Davis (brandos.se), 6249 sek



Skulle nog inte kunna ha på mig alla själv hehe, men kan tänka mig flera... Sen finns det ju hur mycket fina skor som helst men det känns som att det här inlägget håller på att bli väldigt långt haha.

Ni får ha det bäst. Puss


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BLOGGERSKA!

Vi säger grattis till Alexandra/Kissie/världens bästa bloggerska som fyller 21 år idag!!

För knappt ett par år sedan gillade jag faktiskt inte Alexandra alls. Jag tyckte bara att hennes stora bröst, läppar och jag tyckte att det enda hon ville var att provocera för att få läsare. Det kanske det var också, men det är inte grejen. Iaf, sedan jag började läsa hennes blogg har jag börjat förstå mig på henne mer och mer och nu tycker jag att hon är så sjukt grym helt enkelt! Brösten och läpparna (som inte är så jättestora längre) bryr jag mig inte om längre, dem gör henne bara mer speciell.
Men Alexandra har också gett mig bättre självförtroende. Hon är själv inte rädd för att synas, och jag har också blivit bättre på just det, att synas. Hon är också riktigt smart faktiskt. Och sjukt snygg såklart!

Så en än gång: massor av kramar och grattis!





Såklart måste jag länka till hennes blogg här också: här hittar ni den.

Ses sen snyggingar!



LOL


Fin eller hur?

HAHA, nu märkte jag att jag har skrivit readhead istället för redhead, lol :'D Fett sämst jag är, jag vet...

Jag är bara inne på dayviews, chillar lite... Pratade nyss med Carro i telefon typ en timme eller nåt tror jag. Och fyfaan vad jag har ont i magen :( fuck you pms!..

Pallar inte blogga mer nu, ses nån gång




2 days left

...before Picnik is closing!

Picnik är en jättebra sida där man kan redigera sina foton helt gratis. Nu har de också haft så i ett tag, att alla har tillgång till premium, eftersom att de ska stänga så snart. Vet seriöst inte vad jag ska göra utan picnik haha... Fast jag har hittat en annan bra redigeringssida såklart! Måste ju kunna redigera mina foton haha.
Så passa på att redigera era bilder i Picnik innan det stänger!


Före redigering i Picnik


Efter redigering i Picnik

Foto: Moa
Redigering: jag
Modell: jag


XoXo


About gymnastics

Detta inlägg kommer att vara långt och det kommer BARA att handla om gymnastik, så om det verkar sjukt tråkigt så kan ni väl klicka vidare? ;)

Måste bara få skriva av mig om två sjukt roliga saker inom gymnastik! Om jag inte får skriva av mig kommer jag gå runt och snacka om saker som mina kompisar och familj varken förstår eller bryr sig ett skit om ;)

Nr 1: Våruppvisningen!
Yess, snart är det våruppvisning! 21:a april om jag inte har helt fel? Anyway så ska det bli så sjukt kul! Och det är typ första året som jag kommer att få göra något lite coolt åtminstone, jag vet inte vilka varv vi ska köra (på tumbling) än men om vi ska köra rondatflickis/rondatflickisflickis är jag 99% på att jag kommer att få köra rondatflickis, jag har lärt mig det nu! Nu är det inte heller så att jag precis kan, förut var det så att jag kom runt men den var skithög och jag satte knappt i händerna. Nu är det en äkta, ganska snygg rondatflickis, yey! Jag lärde mig det på airtracken men nu kan jag på tumbling också. Bara synd att vi var i två grupper, och när den andra gruppen skulle komma och titta, failade jag... Typiskt mig...
På trampett ska vi antagligen köra gruperade (stavning?) och pikerade (stavning?) volter, eller kanske halvskruvar, vad vet jag? Vi får väl se...
Sen ska vi dansa samma dans som förra året, till Does your mother know. Ska bli niice.

Nr 2: Cup!
Jag vet inte exakt när, men någon gång tidigt i juni ska jag iväg på min första gymnastikcup! Har aldrig varit på en tävling när man sovit där förut, bara på "vanliga" tävlingar. Men nu ska vi vara där från fredag - lördag eller kanske till och med fredag - söndag. Det är ca 80 lag som ska tävla så det tar nog ett tag...
Fast det är typ bara ett lag som ska tävla? Jag vet inte om tränarna väljer ut de bästa i fristående till ett lag, de bästa i hopp till ett lag eller det nu är... Jag kanske inte får vara med isåfall :/ Hoppas verkligen på att jag får vara med i åtminstone en gren, men annars kommer jag självklart ändå vara med och heja på bästa truppen, Uppsalaflickorna RM1 ♥


Hubbes medaljjakt 2011, Bålsta


Hubbes medaljjakt 2011, Bålsta
Stolta cheyer som egentligen skulle ha haft både en silver och en guldmedalj runt halsen, men det var någon som hade glömt att skicka dem så vi fick tröstmedaljer så länge. Haha.



Hubbes klappjakt 2011, Bålsta
Hittade inga bra bilder från tävlingen i vintras, men detta är medaljerna vi fick. Silver i matta, silver i fristående och guld i hopp. Vi var bäst i vår klass. Fyfan vad vi ägde.♥


Alla bilderna är från när jag gick i UT.
Kopiera inga bilder tack


Woops, nu blev det ett sånt här långt och träkigt inlägg igen. Ledsen om jag tråkade ut er, men jag varnade er faktiskt ;)

Haha, jag måste gå nu. Kram


Klar!

Hello alla hotties!

Ser ni den helt nya designen? :) Jag tänkte att om jag ändå ska göra om kan jag väl göra om helt! Vad tycker ni?
Men snart ska jag ju färga håret också, då vill jag nog ha en header där den hårfärgen syns, så då får jag nog göra om igen haha... Men något liknande kommer det nog ändå bli.

Ser du inte den nya designen? Tryck på F5!

Puss


Readhead

Jäouww, så snart jag får min månadspeng (om fyra eller fem dagar) ska jag bli ett readhead! :'D Weyy, längtar! Har länge velat färga rött, men har varit för feeg... Men nu pallar jag inte bry mig om vad alla tycker, för rött hår är såå jag. Tror att jag ska ta och klippa upp min lugg lite också, ska be mamma men vill inte hon får jag väl göra det själv... Anyway så längtar jag sjukt mycket, tror faktiskt att det kommer passa mig :)

Visste ni förresten att i 2:an så tonade jag håret illrött..? Min lillebror ville ha röd sprayfärg i håret men mamma hittade ingen så hon köpte en toning istället, och jag fick också tona då. "Går ur efter åtta tvättar" stod det på förpackningen. Fuck that shit! Det dröjde typ ett halvår innan det försvann helt... Men då var det ju inte frivilligt till skillnad från nu ;)





Hehe, båda är ganska slarvigt redigerade (särskilt första, ser itne naturligt ut alls!), men vad tror ni? Passar jag som readhead? O.O

Pok


Tillfällig...

Chacha alla snyggingar,

ni ser ju att jag fixat designen nu, men det är bara en tillfällig design. Har redan gjort den "riktiga" headern men den vägrar bli skarp om ni fattar vad jag menar, den blir liksom ganska pixlad. Jaja, den här duger iaf, den är bättre än den förra enligt mig iaf...
Yess, det var bara det jag ville säga. Ni får ha det bra sötnosar.

XoXo


Renoverar

Hejhej,

Jo nu tänkte jag ta och fixa ny header, ny färg på länkar osv. så jag vill bara säga att om designen ser halvstörd ut när ni går in på bloggen är det för att jag håller på att prövar lite och så, ville bara säga det.

Kisses too you


Landet


Heelt random bild från besöket i The studio...

Hejsan på er!

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att nu i helgen så har jag varit hos min farmor och farfar på landet. Min faster och mina två kusiner var där också. Min ena kusin är tre och den andra är bara två månader och det var första gången jag träffade honom, så sööt!
Fast mina kusiner var inte de enda små där, min farmor och farfar har får också och många av dem har precis fått lamm så det skuttar omkring massa små lamm där också, hihi. Ett får ville inte ta hand om sitt lamm så de får flaskmata den, och nu är den så tam så att den är som en hund, seriöst. Den kommer liksom när man ropar på den, och följer efter en? Haha, så gulligt!

En grej som var lite skum bara när jag skulle hem var att när jag skulle på bussen hem så hann jag precis, och då sa jag till busschauffören att jag bara skulle vänta på min sms-biljett, och då frågade han typ först vilken klass jag gick i och sen i vilken skola? Jag svarade såklart en annan skola, inte för att jag precis tror att han kommer och tänker kidnappa mig eller nåt, men ändå läskigt... :S

Egentligen skulle jag tränat idag också, men jag kunde inte gå eftersom att jag har dragit på mig värsta klassiska förkylningen, med röd näsa, trötthet, snor, nysningar och allt det där... Usch. Så jag tror inte att det blir någon skola för mig imorgon, fan också :( Känner att jag redan har missat tillräckligt med skola... Hoppas jag är frisk till onsdag bara, för då är det elevens val och då vill jag inte låta som en kråka! Tror att jag lägger upp en film här sen på när jag sjunger också, om jag bara kan lista ut hur man gör haha.

Nej usch, nu blev det ett sånt här långt inlägg som jag vet är tråkigt att läsa men inte kan låta bli att skriva ändå. Jaja, vi ses iaf, puss!

Instagram



Nu har jag äntligen skaffat Instagram!
Så jag tycker att alla kan ta och följa mig kanske? Skulle vara supersnällt! Lottavik heter jag, inte så svårt att komma ihåg, right? Så make the blue button green, självklart följer dig tillbaka :D

Bara en snabb update, kyss!


Beslutsångest


Foto: Moa
Redigering: Moa, jag
Modell: jag


Just nu har jag beslutsångest över två saker. Den första är om jag har valt fel bild som header. När jag kollade igenom bilderna från min och Moas senaste photoshoot tyckte jag nästan att bilden här ovan var finare... Alltså att texten på headern är densamma, jag bara byter fotot. Vad tycker ni? Skulle vara supergulligt om ni kunde hjälpa mig lite genom att bara skicka en kommentar..♥

Den andra är vad jag ska sjunga på elevens val som är om en vecka. Det blir antingen No one - Alicia Keys, Just the way you are - Bruno Mars eller Titanium - David Guetta, fast Titanium skulle jag isf sjunga duett på, med Carro. Grejen är att jag vill sjunga solo också, och då hinner jag bara köra Titanium en gång och No one eller Just the way you are en gång, förra gången hann vi iaf bara två gånger var. Så tror inte att det blir någon duett. Men kanske sjunger jag Titanium ensam, men tror inte det... No one eller Just the way you are då? Alltså jag gillar verkligen Just the way you are men jag känner mig säkrare på No one och så. Haha, det blir nog den, men vi får se... Ojojoj vilken lång och meningslös text om något helt ointressant...

Det kommer upp ett litet inlägg om en stund, med en video hade jag tänkt.
Kram!

P.s. Jag visste inte riktigt vilken kategori jag skulle publicera under så det fick bli allmänt...


Recept: stekta plantains

Tänker sluta med "... alla sötnosar," haha

Har precis stekt klart alla plantains till landkvällen imorgon. Vi har jobbat med varsitt land i skolan och imorgon ska vi ha landkväll, dvs. att alla ställer upp varsitt bord och ställer dit saker som hör ihop med just den personens land. Jag har Kuba så jag testade nu att steka plantains, en typisk kubansk rätt... Nu testade jag bara, så jag vet hur jag ska göra imorgon. Här har ni receptet btw:

Ingridienser

*plantains (matbananer)
*salt
*peppar
*olja (att steka i)

Gör såhär:
 
  1. Skär plantains i skivor.
  2. Häll olja i stekpannan. Lägg i plantains-skivorna.
  3. Krydda (ganska rejält) med salt och peppar.
  4. Stek ca 3 min på varje sida.

Skitenkelt, men man känner sig som värsta kocken ;)

Ledsen men pallar inte leta upp någon bild, klockan är halv elva och jag måste förbereda inför imorgon...

Kram!


Godnatt!

Heihei alla sötnosar,

har precis städat lite och nu nu tittar jag på 2 1/2 men. Ska snart gå och lägga mig, eller ska försöka iaf haha...

Blev inga långa inlägg idag, sorry...

Godnattkyss!


Över 75% av jordens yta är täckt av vatten

Hejsan på er alla sötnosar, (tycker ni btw att jag ska ändra alla sötnosar till alla sexbomber? HAHA)

är hemma nu, just nu sitter jag och kollar på Family guy. Tänkte fota lite snart också, vet inte om jag orkar gå ut och fota så ska nog fota typ vatten eller något liknande.







Tre bilder från senast jag fotade. Någon favorit?


Har en sjuk jävla huvudvärk, så pallar verkligen inte blogga mer nu haha... ledsen men uppdaterar mer imorgon.

Kyss!


Oh-oh...

Hej på er alla sötnosar,

fy på mig... har uppdaterat jättedåligt, blev ingenting alls igår ju... får ta och skärpa mig!
Nejmen, sista dagen vi var hos vår morfar och så, så man vill ju inte spedera hela dagen med att blogga haha. Hoppas ni har överseende med det, annars kan ni ta och dra ;)
Just nu sitter jag på tåget på väg hem till Uppsala. Ska bli ganska skönt men pallar verkligen inte med skolan! Men man får ju träffa kompisarna och så iaf.

Dags för egopiix



(Jaoo, jag dricker cola som ni ser)





Kyss!


Fruktmix

Tjabbatjenahallouu alla sötnosar,

mamma står och gör fruktsallad och snart ska jag hjälpa till. Senare ska vi sticka iväg till ett ställe i skogen (typ) som min morfar äger och där ska vi grilla, mums :) Jag får vegetarisk korv då. Haha, just det, rubriken: på tyskan fick jag och Moa lära oss en mening som var typ "Das freut mich" (stavning?). Tror att det betyder typ "Det glädjer mig" men jag brukar inte lyssna så mycket, hehe, så jag vet inte... Men iaf så tyckte jag och Moa att det lät typ som "fruktmix", hahaha, så vi började garva...

Lol så ful, helt osminkad, ofixat hår och allt men aja, man får väl bjuda på sig själv!
(Jordgubbe, mm...)



Kyss!

Let's dance

Shoo alla sötnosar,

just nu ligger jag i sängen och håller på lite med datorn, men ska snart fortsätta kolla på Let's dance. Satt nyss i soffan och tjockade chips och påskmust haha... usch, jag kommer gå upp fem kilo på påsklovet ju... :(
Vem hejar ni på? Själv vet jag inte, jag hejar inte på nån särskilt, men hon författaren (vad hon nu hette ;)) och Pernilla Wahlgren var ju bra!

Kyss!


Tack!

Tjeena alla sötnosar,

jag måste bara säga tack till alla er som kollat in min blogg! Ni är inte supermånga men många fler än jag hade förväntat mig de första dagarna. Så tack! Sen vill jag bara säga att alla kommentarer är mer än välkomna och samma sak med att tipsa om min blogg, det skulle göra min dag ♥

Kyss!



Foto: Moa
Redigering: jag
Modell: jag


Nytt:





Foundation - "Fit me" nr 115 från Maybelline
Nagellack - nr 9 (?) från Nordic cap of Sweden

Hejsan alla sötnosar,

jag lovade ju att visa foundationen och here it is! Jättenöjd faktiskt, man känner sig inte så sminkad som man kan göra med andra foundations men ändå så täcker den helt okej. Kanske inte världens bästa men den duger åt mig.
Sen så var vi och bowlade idag också, och efter det stack vi en sväng till Ica maxi och då köpte jag det här nagellacket (på rea?) som bara kostade 10 kr! Det var så pastelligt, vårigt, fint och billigt att jag bara var tvungen haha.
Bilderna ger tyvärr inte färgerna rättvisa eftersom att jag glömde min kamera hemma och min mobilkamera gör bilderna gråare... ni får väl ha överseende med det helt enkelt haha.

Kyss!

Glad påsk!


Femme natural boost



Hello alla sötnosar,

detta är en energidricka bara för kvinnor, hm... Vad tror ni? Personligen tror jag bara att det är reklam... ;)

Nödvändigt inlägg, fast nej...

Kyss!

Dagens




Linne (ärvt) - H&M
Jeans - Ginatricot
Snood - Lindex
Skinnjacka - KappAhl
Converse

Hejhej alla sötnosar,

detta hade jag på mig idag när jag och mamma gick på stan. Bytte dock om när vi kom tillbaka, eftersom att vi skulle ut på en promenad, och då var kanske inte jeansen de bästa... hittade btw en jättebra (den verkar iaf jättebra) foundation, jag visar den ikväll eller kanske imorgon.

Kyss!

Godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar,

blir en lite snabb update nu bara. Jag har ganska precis vaknat (vaknade runt kvart över elva, nu är den... oj den är nästan tolv men i alla fall), ätit frukost och så. Nu ligger jag och lillebror i soffan och zappar mellan Nat Geo Wild och Top model, ni kan nästan gissa vem som vill se på vad va? ;)

Senare ska jag och mamma åka ner till stan, jag måste köpa en ny foundation/concealer (helst foundation) för jag glömde min jävla concealer hemma! Gahh, det viktigaste i min sminkväska och jag glömmer den hemma... typiskt mig, haha :( Men den var iaf nästan slut så det är väl ändå dags...

Nu ska jag väl klä på mig eller fortsätta se på TV.

Kyss!


Dagen

Tjatja alla sötnosar,

tänkte skriva lite om dagen nu. Inte så detaljerat då, eftersom att för det första orkar jag inte och för det andra vet jag att det oftast inte är så kul att läsa om någons dag i detalj. Det kommer säkert bli detaljerat ändå, men det är ju inte så att ni är tvungna att läsa haha...

Dagen började ju sjukt tidigt, ungefär kvart i sju, eftersom att vi skulle ta ett tidigt tåg. Vi fick ta ett annat tåg än det vi trodde att vi skulle ta eftersom att det var något med vagnarna, SJ skickade ett sms till mamma där det stod att tåget var försenat p.g.a. att det saknade vagnar (?). Så vi fick som sagt ta ett annat tåg. Vi fick bara byta tåg en gång och resan gick snabbare än jag trodde att den skulle göra, tre timmars tågresa och en timme i bil, så fyra timmar sammanlagt, inte så farligt... Btw så kom jag på att jag inte har berättat vart vi åkte. Vi åkte till min morfar, han bor ganska nära Härnösand.

När vi var framme gjorde jag typ ingenting ett tag, tills min storebror och hans halvsyster Maja (jag är alltså hans halvsyster på hans mammas sida, och hon på hans pappas) skulle komma och "hälsa på" i några timmar.

Eller just det: jag skulle gå till ett rum på övervåningen, och helt plötsligt hörde jag något typ krafsa i det rummet. Jag blev ganska rädd, trodde att det var en råtta eller nåt, så jag sprang och hämtade mamma haha... så märkte vi att krafsandet kom från väggen. Det var typ en skjutdörr, och ovanför den fanns det en liten "gång". Helt plötsligt kom det ut en fågel! En liten blåmes. Den var sjukt söt, och inte rädd alls, den satte sig nästan på min morfars hand. Men vi släppte ut den i alla fall. Haha, var bara tvungen att skriva det, det var så sjukt häftigt...

När de hade kommit gick jag och Maja ut på en liten "promenad", haha, eller vi gick bara runt lite, typ tog lite bilder och filmade några weird filmer.. ;) Sen gick vi in och kollade på några gamla filmer från i somras, haha vi gillar att filma alltså...
Vet inte riktigt vad vi gjorde sen, typ spelade Draw something på min mobil.. ;)

En riktigt kass webcambild på mig och Maja :) vad söta vi var då...



Kyss!


Välkommen!

Hejhej!

Det är jag som är Lotta, och det är jag som kommer att blogga i den här bloggen. Här kommer jag skriva om mycket om allt och inget, jag kommer dela med mig av både tankar, många bilder och en och en annan video.
Just nu jobbar jag fortfarande på designen, jag har ju fått upp headern och lite annat som ni ser men jag behöver lite hjälp med några andra grejer, hehe... men det kommer, jag lovar!

Har ni någon fråga eller tanke är det bara att skriva en kommentar, så svarar jag i en kommentar eller kanske till och med i ett särskilt inlägg.

Än så länge vet jag inte om det ens blir några "ni" som skickar kommentarer, jag kanske bara får en läsare, vem vet? Nejmen vi får se...

Kyss!



Foto: Carolina
Redigering: jag
Modell: jag


RSS 2.0